Kalender

Arrangementer og begivenheder i Langå
 • RSS Kalenderen fra Langaa.dk

  • ELRO Børne Fodbold Cup 26. maj 2019
   Der afholdes ELRO Børne Fodbold Cup i Stevnstrup. Arrangementet er en del af ELRO-dagene   Indlægget ELRO Børne Fodbold Cup blev vist første gang den Langaa.
  • Gratis adgang i Klatreparken Randers 26. maj 2019
   Klatreparken i Stevnstrup har gratis adgang for alle Arrangementet er en del af ELRO-dagene Indlægget Gratis adgang i Klatreparken Randers blev vist første gang den Langaa.
  • Kagekonkurrence – vil du være med? 25. maj 2019
   Flittige Hænder i Langå arrangerer en kagekonkurrence i forbindelse med Kulturhusets jubilæum den 25. maj 2019. Har du lyst til at deltage i konkurrencen, så tilmeld dig på tlf. 2327 8707 eller e-mail bjandersen@hotmail.dk senest den 20. maj 2019. Kagerne skal afleveres i Langå Kulturhus, Havestuen, den 25. maj senest klokken 13:00, og vinderen/vinderne afsløres... […]
  • Langås største havefest 25. maj 2019
   Kulturhuset i Langå fylder 10 år og det fejres bl.a. med Langås hyggeligste havefest, arrangeret af Marked og K   Arrangementet er en del af ELRO-dagene Indlægget Langås største havefest blev vist første gang den Langaa.
  • Åben by i Langå 25. maj 2019
   Leder du efter bolig i et stærkt lokalmiljø tæt på Aarhus og naturen? Så har du nu muligheden for at opdage Langå kun 26 minutter i tog fra Aarhus Hovedbanegård. Lørdag den 25. maj inviterer Langå til Åben By, hvor du kan få fremvist boliger, mærke byens særlige fællesskab og få indblik i det borgerdrevne... […]
  • Kulturhusets 10-årsjubilæumsfest 25. maj 2019
   Den 15. maj 2009 blev der afholdt stor indvielsesfest af Kulturhuset i Langå. Det bliver fejret med en stor 10-års jubilæumsfest. Program:   Siden opdateret 20. maj 2019/ln Indlægget Kulturhusets 10-årsjubilæumsfest blev vist første gang den Langaa.
  • Koncert med Klondyke og Marie Frank 24. maj 2019
   Koncert med Klondyke og Marie Frank på Station K Arrangementet er en del af ELRO-dagene Indlægget Koncert med Klondyke og Marie Frank blev vist første gang den Langaa.
  • Børneteater med Fusskopf 24. maj 2019
   Børneteater med Fusskopf i Langå Skoles festsal Arrangementet er en del af ELRO-dagene Indlægget Børneteater med Fusskopf blev vist første gang den Langaa.
  • Forårskoncert 2019 i Torup kirke 23. maj 2019
   Forårskoncerten i Torup kirke er i år med Grundfos-koret, under ledelse af Henrik Birk Aaboe. Der er gratis adgang. Indlægget Forårskoncert 2019 i Torup kirke blev vist første gang den Langaa.
  • Møde om bedre bredbåndsforbindelser 21. maj 2019
   Energistyrelsen har netop annonceret, at det igen er muligt for sammenslutninger af husstande at søge midler til bedre bredbånd. I den anledning inviterer Randers Kommune til infomøde om, hvilke muligheder der er for at få bedre bredbånd til ens lokalområde. Du kan få et indblik i Randers Kommunes indsats for bedre bredbånd, puljemuligheder og alternativer,... […]

 • Kalenderen kommer fra Langaa.dk:

  langaa_logo_250x

  Logo fra Langaa.dk – linker til kalenderen

   

   

   


   

  Del denne side - på forhånd tak: